Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Passoa Mojito

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
Likier Passoa 40 mililitrów
cukier trzcinowy 1 łyżek deserowych
limonka według uznania
świeża mięta 4-5 listków
woda gazowana ok.150 mililitrów
Lód kruszony 4 kostek

Wykonanie:

Do szklanki z pokruszonym lodem dodaj likier Passoa, łyżeczkę cukru trzcinowego, limonkę oraz kilka listków świeżej mięty. Uzupełnij wodą gazowaną. Smacznego.

Autor: ATWCOM

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER