Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Surówka z kiełkami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
sałata masłowa 1 sztuk
rzodkiewki 1 pęczek
kiełki słonecznika 0,5 szklanek
szczypiorek 1 łyżek stołowych
koperek 1 łyżek stołowych
jogurt naturalny 150 gramów
cukier według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Doprawić jogurt do smaku cukrem oraz solą. Oczyszczone, osuszone liście sałaty porwać na kawałki i ułożyć w misce. Oczyszczone rzodkiewki pokroić w kosteczkę i położyć na sałacie. Opłukane kiełki osączyć. Składniki w salaterce posypać posiekanym szczypiorkiem oraz posiekanym koperkiem i kiełkami. Polac jogurtem i wymieszać.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER