Użytkowników online: 7
kulinaria
« Powrót  

Arbuzowy napój z malinami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
miód 2 łyżek stołowych
woda mineralna gazowana 1 szklanek
maliny 300 gramów
arbuz 600 gramów

Wykonanie:

Pokroić miąższ arbuza, usuwając pestki. Oczyszczone maliny osączyć. Zmiksować arbuz oraz maliny, przecedzić, posłodzić miodem i schłodzić. Przed podaniem wymieszać z wodą mineralną.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER