Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Grzanki czosnkowe

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 20
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
chleb wiejski 600 gramów
oliwa 0,5 szklanek
ocet winny 2 łyżek stołowych
czosnek granulowany 1 łyżek deserowych

Wykonanie:

Łyżka przegotowanej wody zalać czosnek. Wlać ocet i stopniowo oliwę, mieszając. Pokrojony na grube kromki chleb posmarować oliwa z przyprawami i upiec na złoty kolor w piekarniku, na ognisku lub na grillu.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER