Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Dip ananasowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jogurt naturalny 300 gramów
ananas konserwowy 3 plastry
keczup 2,5 łyżek stołowych
szczypiorek 1 łyżek stołowych
curry 2 łyżek deserowych
sól według uznania

Wykonanie:

Osączone plastry ananasa posiekać i wymieszać z jogurtem, keczupem, posiekanym szczypiorkiem oraz curry i posolić do smaku. Odstawić na 30 minut.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER