Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Jaja faszerowane rybą wędzoną

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 5
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jajko 5 sztuk
szczypiorek 2 dekagramów
masło 2 dekagramów
sos majonezowy 0.5 sztuk
bułka czerstwa 2 dekagramów
mleko 0.5 szklanek
pikling 20 dekagramów

Wykonanie:

Sporządzić tak jak jaja faszerowane rybą.

Uwagi:

Pikling lub inna ryba wędzona, szczypiorek lub cebula


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER