Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Brzoskwiniowy sos do pasztetu

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
brzoskwinie konserwowe 6 sztuk
dżem brzoskwiniowy 4 łyżek stołowych
musztarda Dijon 2 łyżek deserowych
imbir 0,5 łyżek deserowych
gałka muszkatałowa 0,5 łyżek deserowych
ocet 1 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Osaczone brzoskwinie pokroić w drobną kostkę i włożyć do rondla. Dodać dżem, musztardę, starty imbir oraz gałkę i ocet. Mieszając doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Zagotować i ostudzić.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER