Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Jajka z farszem z chrzanu i szynki

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jajka 6 sztuk
szynka wędzona 80 gramów
chrzan 3 łyżek stołowych
śmietana 1 łyżek stołowych
kukurydza konserwowa 1 łyżek stołowych
rzeżucha według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Ugotowane na twardo, obrane jajka przeciąć na pół. Żółtka zmielić z szynką i wymieszać z startym, odciśniętym chrzanem oraz gęstą śmietaną. Doprawić do smaku sola oraz pieprzem. Farszem napełnić białka i udekorować kukurydzą oraz rzeżuchą.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER