Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Chrzan z bitą śmietaną

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
śmietana kremowa 250 mililitrów
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
chrzan 200 gramów
cukier według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Schłodzoną śmietanę ubić na sztywno, dolewając sok z cytryny. Starty chrzan doprawić do smaku solą oraz cukrem i wymieszać z ubitą śmietaną. Podawać do mięs, ryb i galaret.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER