Użytkowników online: 14
kulinaria
« Powrót  

Marynata słodko pikantna do mięsa i ryb

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 1
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
dżem morelowy 60 gramów
musztarda 1 łyżek stołowych
miód 30 gramów
cukier brązowy 1 łyżek stołowych
rozmaryn 2 łyżek deserowych
pieprz kajeński 1 szczypta
ocet 2 łyżek stołowych

Wykonanie:

Wymieszać wszystkie składniki. Do marynaty włożyć pokrojone mięso lub ryby i odstawić. Mięso należy marynować 2 godziny w temperaturze pokojowej. Natomiast ryby są gotowe do grillowania już po 30 minutach.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER