Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Bułka ze szpinakiem i kurczakiem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
bułka posypana ziarnami 1 sztuk
pierś kurczaka smażona 0,5 sztuk
listki szpinaku 6 sztuk
pomidor 1 plastry
masło 1 łyżek deserowych
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
szczypiorek 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Pokrojone w plasterki mięso skropić sokiem z cytryny. Wymieszać masło ze szczypiorkiem, doprawić solą oraz pieprzem.
Przekroić bułkę na pół, obie połówki posmarować szczypiorkowym masłem, przełożyć listkami oczyszczonego szpinaku, plastrem pomidora oraz plasterkami mięsa. Łekko ścisnąć.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER