Użytkowników online: 24
kulinaria
« Powrót  

Tosty z dżemem i masłem cynamonowym

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
tosty pszenne 2 sztuk
masło 3 łyżek stołowych
Cynamon 0,5 łyżek deserowych
dżem według uznania

Wykonanie:

Wymieszać 2 łyżki masła z cynamonem i posmarować tosty z obu stron.
Na patelni na reszcie masła zrumienić tosty z dwóch stron. podawać cieple z ulubionym dżemem.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER