Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Filet z kurczaka z żółtym serem

Opis:

Filet z serem najlepiej podawać z frytkami .. :)
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 40 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
filet z kurczaka 0,5 kilogramów
ser żółty 250 gramów
mąka ziemniaczana 2 łyżek stołowych
majonez 2 łyżek stołowych
jajko 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania

Wykonanie:

Filet i żółty ser kroimy w średniego rozmiaru kostki,
Dajemy 2 łyżki mąki ZIEMNIACZANEJ!
1 jajko i 2 łyżki majonezu.
Przyprawiamy solą i pieprzem
(Można dać odrobinę czosnku w proszku)
Następnie wszystko mieszamy i wrzucamy na rozgrzaną patelnię . :)

Autor: Olesiia93

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER