Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Szybka krówka:)

Opis:

Szybkie i pyszne ciacho
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 16
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
herbatniki kakaowe petit beure 40 sztuk
Śmietana 36% 500 mililitrów
masa krówkowa 1 puszka
płatki migdałowe 100 gramów
śmietan fix 2 sztuk
cukier puder 2 łyżek stołowych

Wykonanie:

Wyłożyć średnią blachę herbatnikami, śmietanę ubić ze śmietanfixem i cukrem pudrem, wyłożyć na ciastka. przykryć drugą warstwą ciastek. posmarować masą krówkową i posypać uprażonymi na patelni migdałami:)

Autor: roma79

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER