Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Barszcz biały z pulpecikami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
mięso mielone 500 gramów
barsz biały 2 sztuk
marchewka 2 sztuk
pietruszka 1 pęczek
cebula 2 sztuk
sól 1 szczypta
pieprz czarny 1 szczypta

Wykonanie:

Barszcz robimy wg przepisu na opakowaniu. Marchewkę kroimy w plastry, cebulkę w kostkę, i wrzucamy do barszczu. Mięso mielone doprawiamy solą i pieprzem, formujemy malutkie pulpeciki, wrzucamy do zupy kiedy marchew będzie miękka. Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę. Smacznego!

Uwagi:

Zupa dobrze smakuje jak jest ostra ;)

Autor: beata1701

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER