Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Ziemniaczane Kotlety

Opis:

Kotleciki najlepiej smakują z kechupem.
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 10
czas(z pieczeniem/smażeniem): 45 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
ziemniaki 10 sztuk
jajko 1 sztuk
kiełbasa 20 dekagramów
ser żółty 15 dekagramów
mąka 1 łyżek stołowych

Wykonanie:

Ugotowane ziemniaki rozgniatamy, dodajemy łyżkę mąki jajko pokrojoną w kostkę kiełbaskę lub parówki i ser żółty starty na tartce jażynowej na grubych oczkach. Wyrabiamy. Lepimy małe kotleciki podobne do mielonych, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju.

Autor: kasiula762

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER