Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Lin w galarecie

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 90 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
lin 1 sztuk
włoszczyzna 1 sztuk
dymka 2 sztuk
liść laurowy 2 sztuk
ziele angielskie 4 ziarna
groszek 60 gramów
płatki żelatyny 12 sztuk
ocet 2 łyżek stołowych
cukier według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Sprawionego lina po porcjować i posolić. Oczyszczone, pokrojone warzywa ugotować z przyprawami. Dodać groszek i gotować 5 minut. Warzywa wyjąc, a do wywaru włożyć rybę i gotować 20 minut.
W formie keksowej układać na przemian warzywa i rybę. Żelatynę przygotować w/g przepisu na opakowaniu i dodać do wywaru. Przyprawić do smaku i dodać ocet. Wlać na rybę i wstawić do lodówki.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER