Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Florinis

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 25 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 1
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
ser feta 200 gramów
oliwa z oliwek według uznania
czosnek 1 ząbki
papryka 4 sztuk

Wykonanie:

Umyć papryki i oczyścić z pestek, do środka każdej włożyć porcję sera. Kilka łyżek oliwy wymieszać ze zmiażdżonym czosnkiem, szczypta soli oraz pieprzu. Tą oliwa posmarować papryki. Faszerowane papryki ułożyć na tacce do grillowania lub zawinąć w folię aluminiową. Upiec na grillu lub w piekarniku. Podczas grillowania można polewać pozostałą oliwą z czosnkiem. Do dania można także użyć papryki konserwowej.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER