Użytkowników online: 7
kulinaria
« Powrót  

Sałatka z tuńczyka z kaszą

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
tuńczyk w sosie własnym 2 puszka
kasza jęczmienna 200 gramów
ogórek kiszony 4 sztuk
jajko 4 sztuk
majonez 3-4 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Kaszę gotujemy z niewielką ilością soli. Następnie gotujemy jajka i drobno siekamy. Ogórki również. Wszystko mieszamy z odsączonym tuńczykiem, dodajemy majonez i przyprawiamy do smaku.

Autor: Viljar

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER