Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Mus jabłkowy z winogronami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 100 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
winogrona zielone bezpestkowe 500 gramów
cukier 1 kilogramów
jabłka 3 kilogramów

Wykonanie:

Umyte jabłka ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia i piec ok. 40 minut w 180 stopniach. Ciepłe przetrzeć przez gęste sito, zagrzać i wymieszać z cukrem. Dodać oczyszczone winogrona. Gorący mus włożyć do słoików i pasteryzować 30 minut.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER