Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Roszponka z winogronami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
twaróg półtłusty 80 gramów
jogurt naturalny 1 łyżek stołowych
pieprz według uznania
papryka mielona słodka według uznania
roszponka 0,5 porcja
winogrona ciemne 10 sztuk

Wykonanie:

Wymieszać twaróg z jogurtem, pieprzem oraz słodką papryką. Umyte, osuszone listki roszponki rozłożyć na talerzu, wyłożyć twaróg i winogrona przekrojone na pół.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER