Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Sos ziołowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
mięta 2 łyżek stołowych
bazylia 2 łyżek stołowych
papryczka chilli 1 sztuk
pieprz 0,5 łyżek deserowych
sól 1 szczypta
kolendra mielona 1 szczypta
sok z cytryny 1 sztuk
oliwa 4 łyżek stołowych

Wykonanie:

Posiekane listki mięty wymieszać z posiekanymi listkami bazylii oraz drobno posiekana chilli. Dodać pieprz, sól, kolendrę, sok z jednej cytryny oraz oliwę. Dokładnie wszystko połączyć. Można zmiksować w blenderze.
Sos podawać do ryb i owoców morza.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER