Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Gruszki smażone z imbirem i chilli

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
gruszki 4 sztuk
masło 1 łyżek stołowych
papryczka chili 1 sztuk
imbir (5 cm) 1 sztuk

Wykonanie:

Obrać gruszki, usunąć gniazda nasienne i pokroić na ósemki. Oczyszczony imbir pokroić na kawałki, a papryczkę posiekać. Na rozpuszczonym na patelni maśle smażyć 3 minuty imbir i chilli, dodać gruszki i smażyć jeszcze 4 minuty, mieszając. Podawać na ciepło.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER