Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Pieczarki faszerowane light

Opis:

1 porcja ok 250 kcal doskonale na kolacje z czerwonym wytrawnym winem lub szklanka piwa :-)
można podawać z kanapkami ze świeżego pieczywa z białym serem i szczypiorkiem.
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 45 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
filety z piersi kurczaka 200 gramów
cebula 15 gramów
pieczarki 200 gramów
ser \"Polar\" 50 gramów
sos pomidorowy 100 gramów

Wykonanie:

Kapelusze pieczarek posmarować olejem i smażyć aż się zarumienia
filety z kurczaka drobno posiekać z cebula i smażyć aż mięso będzie zarumienione
mięso i cebule wymieszać z sosem pomidorowym i powstałym farszem napełnić kapelusze pieczarek następnie posypać tartym serem i zapiekać w piekarniku aż ser się nieco przyrumieni.

Uwagi:

Pieczarki duże 4-5 stuk

Autor: izabelas1

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER