Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Cannelloni

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 60 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
sól według uznania
pieprz według uznania
oregano według uznania
olej 3 łyżek stołowych
parmezan 50 gramów
śmietana 0,5 szklanek
zupa jarzynowa mrozona 0,5 sztuk
rurki cannelloni 12 sztuk

Wykonanie:

Ugotować cannelloni al dente, zahartować i osączyć. Warzywa mrożone podsmażyć na łyżce oleju, rozdrobnić i doprawić do smaku. Farszem warzywnym napełnić rurki i ułożyć w natłuszczonym naczyniu do zapiekania. Polać śmietaną i posypać startym parmezanem. Zapiekać ok. 40 minut w 175 stopniach.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER